Ruitensproeier vloeistof - Biologisch Afbreekbaar

Op een milieuvriendelijke en veilige manier de autoramen schoonmaken met goed resultaat? Daar hebben wij een geschikt product voor!

SKU
01281019
€ 11,95 € 9,88

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Ruitensproeier vloeistof 2,5 L - Biologisch afbreekbaar

Zelfs bij krachtige reinigingsmiddelen, zoals ruitenwisservloeistof kun je rekening houden met het milieu!


Deze biologische ruitenwisservloeistof heeft een sterk reinigend vermogen. Hiermee haal je in de zomermaanden eenvoudig boomhars, vogelpoep, vliegen en andere insecten van de autoruiten.

Dit product is een biologisch ruiten reinigingsmiddel dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. U kunt hierbij denken aan melkzuur, citroenzuur, maar bijvoorbeeld ook sinaasappelschillen. Hierdoor is het een ruitensproeiervloeistof die niet agressief is; er zal dus geen aantasting van uw lak, chroom, rubber of plastic koplampen zijn. Overigens doet dit zeker niet af aan de effectiviteit van de schoonmaak producten. Het concern achter de producten heeft ruim 20 jaar ervaring in de branche!

 

Veelgestelde vragen

Is de ruitensproeier vloeistof agressief voor de autolak?

Nee, deze ruitenspoeiervloeistof is geheel biologisch afbreekbaar. Het bestaat geheel uit natuurlijke ingredienten, vanwege deze bestandsdelen zal deze de lak, chroom, rubber of plastic van uw auto niet aantasten. Ondanks dat dit product niet agressief is, maakt hij zeker wel heel goed schoon!

 

Moet ik de ruitensproeier vloeistof aanlengen met water?

Nee, dit product is kant en klaar, en hoeft niet verdund te worden. Je kan deze meteen toevoegen aan het ruitensproeiervloeistof reservoir.

 

Is de verpakking ook biologisch afbreekbaar?

Ook aan de verpakking is gedacht. De jerrycan en de dop zijn vervaardigd uit suikerriet en de sticker is van composteerbaar papier met een biohars lijm. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor dit product geldt: Geen verzendkosten boven €60,- naar Nederland en België!