Wie zijn wij | betalen | verzenden en overige info

Over Dutch Water Tech

Dutch Water Tech levert producten en oplossingen voor waterbehandeling met de duurzame gedachte hoog in het vaandel. Dit doen we al sinds 2010. Ons bedrijf is gesitueerd in Bergen op Zoom. U kunt ons vinden op het volgende adres:

 

Dutch Water Tech BV

Poortweg 1

4613 BW Bergen op Zoom

info@dutchwatertech.nl

085-201 8 777

KVK: 2016 6033

Werkzaamheden 

Dutch Water Tech opereert op twee verschillende vlakken: 

  • Het leveren van technische artikelen op het gebied van waterbehandeling via de webshop.
  • Het uitvoeren van duurzame projecten op het gebied van waterkwaliteit voor gemeenten, waterschappen en rijksoverheid. Meer informatie over onze projecten kunt u vinden op www.dutchwatertech.nl.

Verzenden

Het verzenden van pakketten doen we met PostNL. U betaalt bij ons geen verzendkosten vanaf een bedrag van €60,00. Dit geldt niet voor Emec doseerpompen en UV units en/of spare parts.

Betalen

Voor betalingen werken we samen met Sisow. U kunt via Sisow betalen via IDEAL, Paypal, credit card of overboeking. Bedrijven kunnen bij ons ook op factuur betalen. Bij nieuwe klanten kunnen we vragen de betaling vooraf te voldoen.

Keurmerk

Wij hebben geen keurmerk. Waarom niet? Er is een wildgroei aan keurmerken en letterlijk iedereen kan er een verzinnen. Voor ons reden dit niet meer te doen. We doen liever extra ons best voor u. Dit is ook terug te zien aan onze recensies, waar we veel waarde aan hechten. 

Recensies

Onze klanten kunnen recensies achterlaten over onze dienstverlening. U kunt deze recensies hier vinden. 

Retouren

Als u niet tevreden bent kunt u uw pakket retour sturen. Stuurt u ons daarvoor eerst even een mailtje, dan laten we u weten hoe en wat.