Sita UV

Een greep uit onze Sita UV producten

 

Sita UV reservelampen

De Sita UV systemen werken met uvc licht welke op een golflengte van 254 nanometer wordt uitgezonden door de UV lamp. Deze golflengte is zeer schadelijk voor een zeer breed scala aan micro-organismen, bacteriën en virussen. Deze organismen worden tijdens hun gang langs de Sita UV-lamp bestraald en worden op deze manier onschadelijk gemaakt. De UV-lamp wekt deze straling op door een gasontlading van kwik gas. Het is derhalve belangrijk om uw defecte of versleten Sita UV-lamp af te voeren middels het klein gevaarlijk afval.
 
 

Sita UV kwartsbuizen

Een essentieel onderdeel van uw Sita UV-systeem is de kwartsbuis. Deze kwartsbuis scheidt de UV-lamp van de vloeistof. U zult begrijpen dat het belangrijk is dat deze kwartsbuis het UV licht zoveel mogelijk doorlaat. Het kwarts is speciaal geselecteerd voor deze taak. Des te meer UV licht er door de kwartsbuis gaat, des te beter de desinfectie is. Bij het wisselen van de lamp is het belangrijk de kwartsbuis goed te reinigen. Dit kunt u op de volgende manier doen.
 
Sita UV reserve kwartsbuis
 

Sita UV systemen

De UV systemen van het Italiaanse SITA UV zijn te vinden in diverse sectoren; in de (proces) industrie, de tuinbouw, zwembaden maar ook de scheepvaart maakt veelvuldig gebruik van de Uv systemen van SITA. Door het gebruik van duurzame materialen zoals RVS (vaak is 316L leverbaar) kenmerken ze zich door een hoge betrouwbaarheid en gaan ze zeer lang mee. De SITA systemen worden vaak ingezet bij desinfectie van drinkwater binnen de scheepvaart.
 

Sita UV reserve onderdelen

Naast de Sita UV reservelampen, Sita UV reserve kwartsbuizen en Sita UV systemen bieden wij ook spare parts aan voor Sita UV systemen. Zo leveren wij onder andere LCD kasten, reserve O ringen en adapters voor verschillende Sita UV systemen aan. Op zoek naar een andere reserve onderdeel van Sita UV? Vul dan vrijblijvend het offerte formulier in op de offerte pagina. 

 

Sita UV lcd spare parts
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren