Regenwaterrecuperatie Systeem

Regenwaterrecuperatie Systeem

Regenwaterrecuperatiesysteem Onderhoud

Voorkomt stank in uw systeem.

Heeft u een systeem voor het hergebruik van regenwater? Allereerst natuurlijk een geweldige manier om te besparen op het gebruik van drinkwater. Waarom zou u ook dat gezuiverde leidingwater gebruiken voor het wassen van uw auto, het spoelen van het toilet of het bewateren van uw planten. Daarnaast bevat regenwater ook nog eens minder kalk, zodat het ook een zeer interessante optie is voor het gebruik in uw wasmachine.

Bij Dutch Water Tech juichen we zulke oplossingen in huis alleen maar toe. Goed gezuiverd water wordt steeds schaarser en we zien dat er van hogerhand ook steeds meer initiatieven komen om regenwater te promoten. In België is het zelfs zo dat u bij nieuwe bouwaanvragen verplicht bent om een regenwaterrecuperatiesysteem te installeren.

Problemen met uw regenwaterrecup? Zorg voor regelmatig onderhoud.

De verzameling van regenwater voor huishoudelijk taken lijkt eenvoudig. U installeert een systeem en sluit deze aan. Echter is het ook zeer van belang dat u uw recuperatiesysteem, regenput of regenton ook regelmatig onderhoud. Met name geurhinder is een veelvoorkomend probleem en dat heeft verschillende oorzaken, zoals verstopte filters, slib of verkeerd gekozen afmetingen van je regenwaterput. Nog een belangrijke oorzaak is dat je sifon te lang droog staat. Dit komt vooral voor tijdens lange, droge periodes.

Stankoverlast, slib en algvorming in uw systeem?

Wilt u problemen voorkomen of verhelpen. Zorg dan dat u dit systeem regelmatig onderhoud om stank te voorkomen. Hiervoor bieden wij de 100% biologische oplossingen Bio-Recup LQD en Bio-Recup Tabs. Dit onderhoudsproducts helpt bij:

  • Reducing silt layer
  • Odour nuisance: the organic pollution will be broken down. Odour nuisance will be tackled and prevented!
  • Algae: the nutrients that the algae need will be broken down, making the algae disappear.

Op zoek naar filters en andere accessoires om uw regenwatertank in topconditie te houden?

Naast onderhoudsproducten bieden we ook diverse filters en andere accessoires aan om ervoor te zorgen dat stank en eventuele verstoppingen in de tank voorkomen kunnen worden. Wist u dat we bijvoorbeeld een product aanbieden met een actief koolstoffilter om regenwater dusdanig te filteren dat het geschikt is voor huishoudelijk gebruik of toiletspoeling?

Take a look at our products below.

Showing all 8 results

Why choose Dutch Water Tech?

Free advice

Need help selecting the right product? We are happy to help you!

Large stock

All our products are almost always in stock and therefore quickly delivered.

Experienced

We have already helped various municipalities and companies with water treatment and dosing.

Customer satisfaction 

No whining. Aren't you satisfied? Then we'll make sure you are.
Take a look at our reviews!

Questions, or need a quote?

0164 770 865
[email protected]

en_USEnglish