Auto Interieurreiniger - Biologisch Afbreekbaar

 

SKU
06241019
€ 9,45 € 7,81

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Auto Interieurreiniger - Biologisch afbreekbaar

Bent u op zoek naar een veilig schoonmaakmiddel om uw autobekleding te reinigen?


Autobekleding kan er al snel smoezelig uit gaan zien. Zeker op lichtere bekleding ziet u al gauw vlekken ontstaan. Sommige stoffen zijn ook wat gevoeliger voor vuil dan andere. Wilt u uw autobekleding weer fris en zonder vlekken hebben?

Dan hebben wij hier een hele goede milieuvriendelijke oplossing voor: Auto Interieurreiniger is een biologisch schoonmaakmiddel dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. U kunt hierbij denken aan melkzuur, citroenzuur, maar bijvoorbeeld ook sinaasappelschillen.


Hierdoor is het een vlekverwijderaar die niet agressief is voor de stof en uw huid (PH-neutraal), veilig is voor het milieu en voor uw gezondheid. Deze interieurreiniger heeft veel minder schadelijke en giftige dampen dan bijvoorbeeld een chemische interieurreiniger. Overigens doet dit zeker niet af aan de effectiviteit van de schoonmaak producten. Het concern achter de producten heeft ruim 20 jaar ervaring in de branche!

 

Veelgestelde vragen

Is deze vlekverwijderaar agressief voor de autobekleding?

Nee, deze vlekverwijderaar is geheel biologisch afbreekbaar. Het bestaat geheel uit natuurlijke ingredienten, vanwege deze bestandsdelen zal deze de stof van uw autobekleding minder aantasten dan bijvoorbeeld een chemische variant. Ondanks dat dit product niet agressief is, maakt hij effectief schoon en zal de autobekleding weer opgefrist zijn.

 

Is deze vlekverwijderaar geschikt voor alle soorten stoffen autobekleding?

Ja, deze auto interieurspray is geschikt voor zowel donkere als lichtere autobekleding.

 

Hoe gebruik ik deze vlekverwijderaar?

  • insprayen
  • in laten werken (niet laten opdrogen)
  • afnemen met een vochtige doek of spons

Is de verpakking ook biologisch afbreekbaar?

Ook aan de verpakking is gedacht. De verpakking is vervaardigd uit suikerriet. Dit noemen we Bio-PE. Wilt u de lege verpakking bij het plastic afval gooien zodat het gerecycled kan worden?

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor dit product geldt: Geen verzendkosten boven €60,- naar Nederland en België!