Doseerpomp voor azijnzuur

Emec doseerpomp voor azijnzuur.

SKU
01120917
€ 240,79 € 199,00

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Doseerpomp voor azijnzuur

Azijnzuur is een zogenaamd zwak zuur. Echter, dit wil zeker niet zeggen dat het niet gevaarlijk is. Zeker in hogere concentraties worden ook diverse kunststoffen aangetast. De gebruikte materialen van deze doseerpomp voor azijnzuur zijn geschikt voor concentraties van 99% azijnzuur. Echter, bij concentraties boven 50% is het aan te raden een pvdf slangenset te kiezen. Materialen als PE en PVC zijn dan namelijk minder geschikt.

Wanneer u een eenvoudige maar hoge kwaliteit doseerpomp voor azijnzuur zoekt is de Emec V CL een uitstekende keuze. Meer functionaliteit nodig? Dan kunt u kiezen voor de VMS MF. Deze is proportioneel aan te sturen middels 4-20 mA - 0-10V etc en is leverbaar i.c.m. watermeter voor ppm of procentige oplossing. UIteraard is ook een hoge flow doseerpomp (tot circa 1000 l/u) beschikbaar.

De V CL uitvoering wordt geleverd met een voetfilter met vlotter. Op deze manier schakelt de pomp uit wanneer het voorraadvat leeg is. De leidingen komen dan nooit vol lucht te staan. 

De Emec V serie heeft een een manuele of automatische bleed. 

 

Eigenschappen Emec V serie doseerpomp voor azijnzuur

  • Voorzien van duidelijk lcd display
  • Handmatige of automatische ontluchting
  • Geleverd met volledige kit (2 m pers- en zuigslang 2 meter ontluchtingsslang (PE of PVDF), injectienippel en aanzuigfilter)
  • Uitvoering speciaal geschikt voor montage aan de wand

 

Emec doseerpomp voor azijnzuur - functies

VCL: handmatig in te stellen middels slagfrequentie.

VMS MF: proportioneel aan te sturen middels 4-20 mA - 0-10V etc. Eventueel i.c.m. watermeter voor ppm of procentige oplossing