Bio-Septic plus

Bio-septic + is speciaal geschikt voor hoogbelaste of reeds overlast gevende septic tanks of IBA's. Het reactiveert uw septic tank, verhelpt en voorkomt stank, breekt een surplus aan organisch materiaal af. Hiernaast verbetert het rendement van uw septic tank of IBA wat beter is voor het milieu.

Verbeterde formule, nu nog geconcentreerder voor dezelfde prijs!

 

Tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten. Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

Coronavirus update: tot op heden is een snelle levering naar België en Nederland gegarandeerd door PostNL. U kunt met een gerust hart bestellen.

SKU
15140102
€ 44,95 € 37,15

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Bio-septic+: voor de reactivatie van uw septic tank of IBA

Bio-Septic+ is een biologisch, niet giftig en niet schadelijk product voor het onderhoud van uw septic tank of IBA. Het product werkt met aerobe micro-organismen welke zijn gesporuleerd op een minerale drager. Een natuurlijk proces, als het ware een soort winterslaap. Eén gram Bio-septic+ bevat ruim 100.000 micro-organismen, welke door de sporulatie techniek voor 100% intact zijn. Dit in tegenstelling tot veel andere methoden als vriesdrogen waarbij nog geen 10% van de micro-organismen overleeft. 

Bio-Septic + is zeer effectief in het reactiveren van vervuilde septic tanks. Het product is niet oplosbaar in water en zal wekelijks gedoseerd moeten worden in de afvoeren van de keuken of toilet. Het product komt in aanraking met water waardoor de micro-organismen direct 100% actief worden. Bio-Septic + zal vervolgens zijn weg vinden naar de septic tank of IBA . Eenmaal daar aangekomen zullen de micro-organismen het teveel aan slib gaan afbreken, daar dit slib voeding voor ze is. Doordat deze afbraak op aerobe wijze plaatsvindt zal de septic tank of IBA minder tot geen stankoverlast meer geven en wordt het rendement verbeterd, hetgeen de impact op het milieu verminderd.
Een bijkomend voordeel van het gebruik van Bio-Septic + is dat tevens het leidingwerk van bijvoorbeeld de keuken minder last zal hebben van verstoppingen met vet aangezien dit ook zal worden afgebroken door de micro-organismen.

 

Veelgestelde vragen

Waar is Bio- Septic+ voor geschikt?

Bio-Septic + is zeer effectief in het reactiveren van vervuilde septic tanks. Bio- Septic+ activeert de aanwezige bacterien en vult deze aan waardoor er een snellere afbraak komt. Doordat deze afbraak op aerobe wijze plaatsvindt zal de septic tank of IBA minder tot geen stankoverlast meer geven en wordt het rendement verbeterd, hetgeen de impact op het milieu verminderd.

 

Hoeveel Bio- Septic+ heb ik nodig voor mijn septic tank of IBA?

Bio-Septic+ wordt geleverd in potten van 1kg en 2,5 kg. Een gezin met 5 personen zal ongeveer 1 á 1,5 kg per jaar gebruiken.  

 

Verschil Bio- Septic en Bio- Septic+ voor gebruik in septic tank?

Beide producten zijn bij uitstek geschikt voor het onderhoud van en het oplossen én voorkomen van stank bij septic tanks en IBA’s. De aerobe micro-organismen zijn zeer effectief in het afbreken van organisch materiaal zonder dat daar stank bij vrijkomt.
De standaard Bio-Septic bevat circa 10.000 bacteriën per gram.

Voor zwaar belaste, of reeds veel stankoverlast gevende septic tanks is er Bio-Septic +. Dit product bevat enorm veel micro-organismen, circa 100.000 per gram. In combinatie met de unieke productiemethode is Bio-Septic + een zeer effectief product voor het onderhoud en de ondersteuning van uw septic tank of IBA.

 

Wat zijn de voordelen van Bio- Septic en Bio- Septic+?

   • De IBA, septic tank of septische put hoeft veel minder geleegd te worden
   • Geen stank meer uit uw septische put door aerobe werking
   • Maakt en houdt de leidingen vanuit uw keuken schoon
   • 100% biologisch
   • Duurzaam
   • Eenvoudig in gebruik

Hoe gebruik ik Bio- Septic?

Opstartperiode: 1 keer 10 gram per persoon per week verdelen over afvoeren zoals toilet en keuken.

Na 15 weken: 5 gram per persoon per week verdelen over afvoeren zoals toilet en keuken.

 

Is Bio- Septic+ een preventief werkend middel?

Ja. Bio- Septic+ is een preventief werkend en ondersteunend product.

 

Wat kan de werking van Bio- Septic+ aantasten?

Pas in het geval van een septic tank of IBA op met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze kunnen de biologie in de tank ernstig verstoren.  

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor dit product geldt: Geen verzendkosten boven €60,- naar Nederland en België!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!