Bio-Septic plus karton

Bio-Septic plus, septic tank bacteriën in duurzame verpakking.


Beschikbaar
SKU
15140102-1
€ 44,95 € 37,15

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Bio-septic plus, septic tank bacteriën

De bekende Bio-Septic plus septic tank bacteriën, maar dan verpakt met 90% minder plastic. Inhoud 1 kg.

Bio-Septic plus is ontworpen voor de zwaarbelaste septic tank of nieuwe systemen. Het is een product met enorm veel bacteriën. Deze ondersteunen de bacteriën in uw septic tank. Het verbetert het rendement en de afbraak in de tank. Dit resulteert in minder slib in de tank, een schonere lozing en minder tot geen stank overlast meer.

Door over te gaan naar een nieuwe verpakking kunnen we de hoeveelheid gebruikt plastic met circa 90% reduceren. Het karton kan bij het oud papier, en de plastic einddoppen kunnen bij het plastic afval. 

Het product Bio-Septic plus

Bio-Septic + is een biologisch, niet giftig en niet schadelijk product. Het is speciaal bedoeld voor het onderhoud van vervuilde of overlast gevende septic tanks of IBA's. Het product werkt met aerobe micro-organismen welke zijn gesporuleerd op een minerale drager. Een natuurlijk proces, als het ware een soort winterslaap.E én gram Bio-septic + bevat enorm veel, ruim 100.000, micro-organismen, welke door de sporulatie techniek voor 100% intact zijn. Dit in tegenstelling tot veel andere methoden als vriesdrogen waarbij nog geen 10% van de micro-organismen overleeft.

Bio-Septic + voor de reactivatie van uw septic tank of IBA

Bio-Septic + is zeer effectief in het reactiveren van vervuilde septic tanks. Het product is niet oplosbaar in water en zal wekelijks gedoseerd moeten worden in de afvoeren van de keuken of toilet. Het product komt in aanraking met water waardoor de micro-organismen direct 100% actief worden. Bio-Septic + zal vervolgens zijn weg vinden naar de septic tank of IBA . Eenmaal daar aangekomen zullen de micro-organismen het teveel aan slib gaan afbreken, daar dit slib voeding voor ze is. Doordat deze afbraak op aerobe wijze plaatsvindt zal de septic tank of IBA minder tot geen stankoverlast meer geven en wordt het rendement verbeterd, hetgeen de impact op het milieu verminderd.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van Bio-Septic + is dat tevens het leidingwerk van bijvoorbeeld de keuken minder last zal hebben van verstoppingen met vet aangezien dit ook zal worden afgebroken door de micro-organismen.

 

Verschil Bio-Septic en Bio-Septic + voor gebruik in de septic tank of IBA

Beide producten zijn bij uitstek geschikt voor het onderhoud van en het oplossen én voorkomen van stank bij septic tanks en IBA’s. De aerobe micro-organismen zijn zeer effectief in het afbreken van organisch materiaal zonder dat daar stank bij vrijkomt.

De standaard Bio-Septic is goed te gebruiken als wekelijks onderhoud van de septic tank. Het product bevat circa 10.000 bacteriën per gram.

Voor zwaar belaste, of reeds veel stankoverlast gevende septic tanks is er Bio-Septic +. Dit product bevat enorm veel micro-organismen, circa 100.000 per gram. In combinatie met de unieke productiemethode is Bio-Septic + een zeer effectief product voor het onderhoud en de ondersteuning van uw septic tank of IBA.

Voordelen Bio-Septic en Bio-Septic +

  • De IBA, septic tank of septische put wordt gereactiveerd
  • Geen stank meer uit uw septische put door aerobe werking
  • Maakt en houdt de leidingen vanuit uw keuken schoon
  • Verbetert het rendement, dus minder impact op het milieu
  • 100% biologisch
  • Duurzaam
  • Eenvoudig in gebruik