Anti rioollucht in huis pakket 3

Anti rioollucht in huis pakket 3

Rioollucht in huis 100% biologisch aanpakken met deze effectieve 2 traps aanpak! Speciaal voor huishoudens die lozen op een beluchte IBA.


Beschikbaar
SKU
0308102018
€ 89,95 € 74,34

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Anti rioollucht in huis pakket 3

Loost u op een beluchte IBA en heeft u last van stank in huis? Er is een oplossing! 

Stank uit de afvoeren is vaak afkomstig van afbraakprocessen van slechte, anaerobe bacteriën die in de afvoerleidingen zitten. Ook de IBA kan een bron zijn. U ruikt dan bijvoorbeeld H2S (waterstofsulfide). Dit zorgt voor de bekende rotte eieren lucht in huis. 

Geen beluchte IBA maar een septic tank of loost u op het gemeenteriool? Dan is respectievelijk pakket 2 of 1 voor u het beste pakket!

 

Hoe werkt het anti rioollucht in huis pakket 3? 

De zeer effectieve producten in dit pakket zorgen dat de afbraak verschuift naar aerobe afbraak. Bij dit type afbraak worden geen stinkende of schadelijke gassen gevormd. En, doordat de afbraak veel sneller gaat dan de anaerobe afbraak, zullen de schadelijke bacteriën snel weggeconcurreerd zijn. De gebruikte producten zijn 100% biologisch en zijn speciaal bedoeld voor gebruik i.c.m. een IBA. 

Roebic K 67 wordt ingezet voor de aanpak van stank en het voorkomen van verstoppingen bij afvoeren van de keuken, vaatwasser, badkamer en bijvoorbeeld het schrobputje in de garage. Het breekt vetten, zeepresten, haren en andere viezigheid af en voorkomt verstoppingen.

Roebic K 97 pakt de hoofdleiding naar de septic tank toe aan. Het zorgt dat papier, vet en slib afgebroken worden en dat het afvalwater beter afvoert.

Roebic 106 PS WS8 Ondersteunen of reactiveren zeer effectief het afbraakproces in de IBA. Deze zeer specifieke bacteriën zorgen dat stank verminderd maar ook dat de tank minder snel volraakt. 

 

Wat zit er in het anti rioollucht in huis pakket 3?

  • 2 flessen Roebic K 67 (voldoende voor 5 afvoeren)
  • 1 fles Roebic K 97
  • 2 waterafbreekbare zakjes Roebic 106 PS WS-8 (voor tanks tot 3000 liter)

 

Gebruiksaanwijzing anti rioollucht in huis pakket 3

1. Alle producten voor gebruik goed schudden.

2. Verdeel een halve fles K 67 over maximaal 5 afvoeren in huis 's avonds voor het slapen gaan. Herhaal 3 keer. 

3. Doseer 1 fles K 97 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

4. Dag 2: Gooi 1 zakje 106 PS WS-8 in het toilet en spoel 1 keer door. Daarna het andere zakje doorspoelen. 

4. U kunt veel problemen voorkomen door deze behandeling jaarlijks uit te voeren.  

 

Aanvullende informatie anti rioollucht in huis pakket 3

Roebic K 67, K 97 en 106 PS WS-8 zijn preventief werkende producten en zijn 100% biologisch. Ze zijn veilig voor uw huid en alle soorten leidingen.

Niet mengen met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze zullen de werking teniet doen. Overings is dit bij septic tanks sowieso af te raden!

Geen beluchte IBA maar een septic tank of loost u op het gemeenteriool? Dan is respectievelijk pakket 2 of 1 voor u het beste pakket!

Indien er sprake is van kapot leidingwerk of er zijn ernstige technische mankementen dan zal dit pakket waarschijnlijk slechts deels effectief zijn.