Anti rioollucht in huis pakket 2

Anti rioollucht in huis pakket 2

Rioollucht in huis 100% biologisch aanpakken met deze effectieve 2 traps aanpak! Speciaal voor huishoudens die lozen op een septic tank.


Beschikbaar
SKU
02102108
€ 89,95 € 74,34

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Anti rioollucht in huis pakket 2

Heeft u een septic tank en last van een rioollucht in huis? Dat is erg vervelend. Er is gelukkig een oplossing. En 100% biologisch, waardoor het de biologie in de septic tank niet schaadt. Integendeel zelfs. Een rioollucht in huis is vaak afkomstig van afbraakprocessen van anaerobe bacteriën in de afvoerleidingen. Ook de septic tank zelf is niet zelden de bron van de stank. Het stofje dat veel overlast veroorzaakt is H2S (waterstofsulfide). Waarschijnlijk herkent u het wel; het zorgt voor de bekende rotte eieren lucht in huis. 

Geen septic tank maar een beluchte IBA of loost u op het gemeenteriool? Dan is respectievelijk pakket 3 of 1 voor u het beste pakket!

 

Hoe werkt het anti rioollucht in huis pakket 2? 

Omdat stank in huis zo vaak voor komt is dit pakket speciaal voor dit doel samengesteld uit de meest effectieve Roebic producten; Roebic K 67, Roebic K 97 en Roebic K 37. Het is 100% biologisch, en 0% schadelijk voor uw septic tank. 

Roebic K 67 en K 97 breken op aerobe wijze de vervuiling in de leidingen af. Bij deze afbraak worden geen schadelijke of stinkende stoffen geproduceerd. Doordat dit type afbraak veel sneller gaat zullen de slechte bacteriën weggeconcurreerd worden.

Roebic K 67 wordt ingezet voor de aanpak van stank en het voorkomen van verstoppingen bij afvoeren van de keuken, vaatwasser, badkamer en bijvoorbeeld het schrobputje in de garage. Het breekt vetten, zeepresten, haren en andere viezigheid af en voorkomt verstoppingen.

Roebic K 97 pakt de hoofdleiding naar de septic tank toe aan. Het zorgt dat papier, vet en slib afgebroken worden en dat het afvalwater beter afvoert.

Roebic K 37 bevat bacteriën die slib, papier, vetten en andere organische troep in de septic tank afbreken. Deze zeer specifieke bacteriën zorgen dat stank verminderd maar ook dat de tank minder snel volraakt. 

 

Wat zit er in het anti rioollucht in huis pakket 2?

  • 2 flessen Roebic K 67 (voldoende voor 5 afvoeren)
  • 1 fles Roebic K 97
  • 2 flessen K 37 (voor tanks tot 3000 liter)

 

Gebruiksaanwijzing anti rioollucht in huis pakket 2

1. Alle producten voor gebruik goed schudden.

2. Verdeel een halve fles K 67 over maximaal 5 afvoeren in huis 's avonds voor het slapen gaan. Herhaal 3 keer. 

3. Doseer 1 fles K 97 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

4. Dag 2: Doseer de 2 flessen K 37 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

4. U kunt veel problemen voorkomen door deze behandeling jaarlijks uit te voeren.  

 

Aanvullende informatie anti rioollucht in huis pakket 2

Roebic K 67, K 97 en K 37 zijn preventief werkende producten en zijn 100% biologisch. Ze zijn veilig voor uw huid en alle soorten leidingen.

Niet mengen met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze zullen de werking teniet doen. Overings is dit bij septic tanks sowieso af te raden!

Geen septic tank maar een beluchte IBA of loost u op het gemeenteriool? Dan is respectievelijk pakket 3 of 1 voor u het beste pakket!

Indien er sprake is van kapot leidingwerk of er zijn ernstige technische mankementen dan zal dit pakket waarschijnlijk slechts deels effectief zijn.