Anti rioollucht in huis pakket 2

Anti rioollucht in huis pakket 2

Rioollucht in huis 100% biologisch aanpakken met deze effectieve 2 traps aanpak! Speciaal voor huishoudens die lozen op een septic tank.

 

Tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten. Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

Coronavirus update: Tot op heden gaan de leveringen onverhinderd door. U kunt met een gerust hart bestellen.

 

SKU
7108811094577
€ 89,95 € 74,34

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Anti Rioollucht in huis pakket 2.

Heeft u een septic tank en last van een rioollucht in huis? Dat is erg vervelend. Er is gelukkig een oplossing. En 100% biologisch, waardoor het de biologie in de septic tank niet schaadt. Integendeel zelfs. Een rioollucht in huis is vaak afkomstig van afbraakprocessen van anaerobe bacteriën in de afvoerleidingen. Ook de septic tank zelf is niet zelden de bron van de stank. Het stofje dat veel overlast veroorzaakt is H2S (waterstofsulfide). Waarschijnlijk herkent u het wel; het zorgt voor de bekende rotte eieren lucht in huis.

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het anti rioollucht in huis pakket 2?

Omdat stank in huis zo vaak voor komt is dit pakket speciaal voor dit doel samengesteld uit de meest effectieve Roebic producten; Roebic K 67, Roebic K 97 en Roebic K 37. Het is 100% biologisch, en 0% schadelijk voor uw septic tank.  Roebic K 67 en K 97 breken op aerobe wijze de vervuiling in de leidingen af. Bij deze afbraak worden geen schadelijke of stinkende stoffen geproduceerd. Doordat dit type afbraak veel sneller gaat zullen de slechte bacteriën weggeconcurreerd worden.


Roebic K 67 wordt ingezet voor de aanpak van stank en het voorkomen van verstoppingen bij afvoeren van de keuken, vaatwasser, badkamer en bijvoorbeeld het schrobputje in de garage. Het breekt vetten, zeepresten, haren en andere viezigheid af en voorkomt verstoppingen.


Roebic K 97 pakt de hoofdleiding naar de septic tank toe aan. Het zorgt dat papier, vet en slib afgebroken worden en dat het afvalwater beter afvoert.


Roebic K 37 bevat bacteriën die slib, papier, vetten en andere organische troep in de septic tank afbreken. Deze zeer specifieke bacteriën zorgen dat stank verminderd maar ook dat de tank minder snel volraakt.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Nu tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten!

Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Wat zit er in het anti rioollucht in huis pakket 2?

  • 2 flessen Roebic K 67 (voldoende voor 5 afvoeren)
  • 1 fles Roebic K 97
  • 2 flessen Roebic K 37 (voor tanks tot 3000 liter)

 

Werkt het anti rioollucht in huis pakket 2 ook voor een beluchte IBA?

Geen septic tank maar een beluchte IBA of loost u op het gemeenteriool? Dan is respectievelijk pakket 3 of 1 voor u het beste pakket!

 

Hoe gebruik ik het anti rioollucht in huis pakket 2?

1. Alle producten voor gebruik goed schudden.

2. Verdeel een halve fles K 67 over maximaal 5 afvoeren in huis 's avonds voor het slapen gaan. Herhaal 3 keer.

3. Doseer een fles K 97 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

4. Dag 2: Doseer de twee flessen K37 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

5. U kunt veel problemen voorkomen door deze behandeling jaarlijks uit te voeren.

 

Is het anti rioollucht in huis pakket 2 een preventief werkend pakket?

Ja. Roebic K 67, K 97 en K37 zijn preventief werkende producten en zijn 100% biologisch. Ze zijn veilig voor uw huid en alle soorten leidingen. 

 

Wat kan de werking van het anti rioollucht in huis pakket 2 aantasten?

Niet mengen met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze zullen de werking teniet doen. Overigens is dit bij septic tanks sowieso af te raden!

Indien er sprake is van kapot leidingwerk of er zijn ernstige technische mankementen dan zal dit pakket waarschijnlijk slechts deels effectief zijn.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor dit product geldt: Geen verzendkosten boven €60,- naar Nederland en België!

 

Enkele anti rioollucht in huis pakket 2 ervaringen:

M.Wassing, Elsloo:

Duidelijke website snelle verzending aanrader Septic tank problemen..via Google hier gekomen..Duidelijke uitleg met doorlink naar juiste spullen. Bestelling gemaakt snelle levering. Nu afwachten of het werkt. Ga hier zeker weer bestellen. Had ook snel reactie op een aanvulling op mijn bestelling.

Patricia, Schagen:

Top spul. Snelle levering en een gebruiksvriendelijk product. Doet goed zn werk.