Anti rioollucht in huis pakket 1

Anti rioollucht in huis pakket 1

Rioollucht in huis 100% biologisch aanpakken met deze effectieve 2 traps aanpak! Speciaal voor huishoudens die lozen op het gemeenteriool.


Beschikbaar
SKU
01102108
€ 49,95 € 41,28

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Anti rioollucht in huis pakket 1

Gezien u dit artikel leest heeft u waarschijnlijk een rioollucht in huis. Vervelend! We hebben goed nieuws voor u; er is een oplossing. En zelfs 100% biologisch. Maar laten we bij het begin beginnen. Waar komt die rioollucht in huis eigenlijk vandaan? De afvoerleidingen in uw huis zijn nu niet bepaald het schoonste onderdeel van uw huishouden. Ook niet als u er elke dag een scheut chloor doorheen spoelt. Chloor is ook ook erg belastend is voor het mileu of de septic tank, maar dat terzijde. 

De bacteriën die in de leidingen zitten doen zich tegoed aan de organische materialen in het afvalwater. Sommige (anaerobe) bacteriën produceren bij deze afbraak stinkende gassen als H2S (waterstofsulfide). H2S zorgt voor de typische rotte eieren lucht uit de afvoer. U ruikt dan de bekende rioollucht in huis. 

Heeft u een septic tank of beluchte IBA? Dan is respectievelijk pakket 2 of 3 voor u het beste pakket!

 

Hoe werkt het anti rioollucht in huis pakket 1? 

Dit speciale anti rioollucht in huis pakket is speciaal bedoeld voor huishoudens die last hebben van stank in huis. Het bevat twee 100% biologische producten: Roebic K 67 en K 97. K 67 is bedoeld voor de afvoeren van de keuken, vaatwasser, badkamer en bijvoorbeeld het schrobputje in de garage. K 97 werkt in de hoofd afvoerleiding en de huisaansluiting, daar waar uw leiding op het gemeenteriool uitkomt. 

Roebic K 67, bevat goede, aerobe bacteriën. Deze bacteriën breken vet, aangroei, maar ook haren en zeepresten af. Doordat ze dit op aerobe wijze doen wordt er geen stank geproduceerd. Doordat deze afbraak veel sneller gaat dan de anaerobe afbraak is er voor de stankproducerende bacteriën niet genoeg voedsel meer over om voor stank in huis te zorgen! Bijkomend voordeel: beginnende verstoppingen worden meteen aangepakt.

Roebic K 97 wordt door het toilet gespoeld en zorgt dat de hoofd afvoerleiding naar de huisaansluiting geen stankproblemen meer kan veroorzaken. Tevens zorgt het dat deze leiding minder snel zal verstoppen.

 

Wat zit er in het anti rioollucht in huis pakket 1?

  • 2 flessen Roebic K 67 (voldoende voor 5 afvoeren)
  • 1 fles Roebic K 97

 

Gebruiksaanwijzing anti rioollucht in huis pakket 1

1. Alle producten voor gebruik goed schudden.

2. Verdeel een halve fles K 67 over maximaal 5 afvoeren in huis 's avonds voor het slapen gaan. Herhaal 3 keer. 

3. Doseer een kwart fles K 97 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

4. U kunt veel problemen voorkomen door deze behandeling jaarlijks uit te voeren.  

 

Aanvullende informatie anti rioollucht in huis pakket 1

Roebic K 67 en K 97 zijn preventief werkende producten en zijn 100% biologisch. Ze zijn veilig voor uw huid en alle soorten leidingen.

Niet mengen met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze zullen de werking teniet doen

Heeft u een septic tank of beluchte IBA? Dan is respectievelijk pakket 2 of 3 voor u het beste pakket!

Indien er sprake is van kapot leidingwerk of er zijn ernstige technische mankementen dan zal dit pakket waarschijnlijk slechts deels effectief zijn.