Anti rioollucht in huis pakket 1

Anti rioollucht in huis pakket 1

Rioollucht in huis 100% biologisch aanpakken met deze effectieve 2 traps aanpak! Speciaal voor huishoudens die lozen op het gemeenteriool.

 

Tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten. Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

Coronavirus update: Tot op heden gaan de leveringen onverhinderd door. U kunt met een gerust hart bestellen.

SKU
7108814998568
€ 49,95 € 41,28

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Anti Rioollucht in huis pakket 1.

Gezien u dit artikel leest heeft u waarschijnlijk een rioollucht in huis. Vervelend! We hebben goed nieuws voor u; er is een oplossing. En zelfs 100% biologisch. Maar laten we bij het begin beginnen. Waar komt die rioollucht in huis eigenlijk vandaan? De afvoerleidingen in uw huis zijn nu niet bepaald het schoonste onderdeel van uw huishouden. Ook niet als u er elke dag een scheut chloor doorheen spoelt. Chloor is ook ook erg belastend is voor het milieu of de septic tank, maar dat terzijde.

De bacteriën die in de leidingen zitten doen zich tegoed aan de organische materialen in het afvalwater. Sommige (anaerobe) bacteriën produceren bij deze afbraak stinkende gassen als H2S (waterstofsulfide). H2S zorgt voor de typische rotte eieren lucht uit de afvoer. U ruikt dan de bekende rioollucht in huis.

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het anti rioollucht in huis pakket 1?

Dit speciale anti rioollucht in huis pakket is speciaal bedoeld voor huishoudens die last hebben van stank in huis. Het bevat twee 100% biologische producten: Roebic K 67 en K 97. K 67 is bedoeld voor de afvoeren van de keuken, vaatwasser, badkamer en bijvoorbeeld het schrobputje in de garage. K 97 werkt in de hoofd afvoerleiding en de huisaansluiting, daar waar uw leiding op het gemeenteriool uitkomt.

Roebic K 67, bevat goede, aerobe bacteriën. Deze bacteriën breken vet, aangroei, maar ook haren en zeepresten af. Doordat ze dit op aerobe wijze doen wordt er geen stank geproduceerd. Doordat deze afbraak veel sneller gaat dan de anaerobe afbraak is er voor de stankproducerende bacteriën niet genoeg voedsel meer over om voor stank in huis te zorgen! Bijkomend voordeel: beginnende verstoppingen worden meteen aangepakt.

Roebic K 97 wordt door het toilet gespoeld en zorgt dat de hoofd afvoerleiding naar de huisaansluiting geen stankproblemen meer kan veroorzaken. Tevens zorgt het dat deze leiding minder snel zal verstoppen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Nu tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten!

Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Wat zit er in het anti rioollucht in huis pakket 1?

  • 2 flessen Roebic K 67 (voldoende voor 5 afvoeren)
  • 1 fles Roebic K 97

 

Werkt het anti rioollucht in huis pakket 1 ook voor beluchte septic tanks of IBA?

Nee, heeft u een beluchte septic tank of IBA? Dan is respectievelijk pakket 2 of 3 voor u het beste pakket!

 

Hoe gebruik ik het anti rioollucht in huis pakket 1?

1. Alle producten voor gebruik goed schudden.

2. Verdeel een halve fles K 67 over maximaal 5 afvoeren in huis 's avonds voor het slapen gaan. Herhaal 3 keer.

3. Doseer een kwart fles K 97 in het toilet en spoel 1 keer door voordat u gaat slapen.

4. U kunt veel problemen voorkomen door deze behandeling jaarlijks uit te voeren.

 

Is het anti rioollucht in huis pakket 1 een preventief werkend pakket?

Ja. Roebic K 67 en K 97 zijn preventief werkende producten en zijn 100% biologisch. Ze zijn veilig voor uw huid en alle soorten leidingen. 

 

Wat kan de werking van het anti rioollucht in huis pakket 1 aantasten?

Niet mengen met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze zullen de werking teniet doen. 

Indien er sprake is van kapot leidingwerk of er zijn ernstige technische mankementen dan zal dit pakket waarschijnlijk slechts deels effectief zijn.

 

 

 

Enkele anti rioollucht in huis pakket 1 ervaringen van onze klanten:

Ilona, Apeldoorn:

Goede service. na een uitgebreide uitleg over de verschillende producten het benodigde besteld. Niks meer aan toe te voegen ,ga zo door!!

 

Anoniem:

Prima pakket! Wij hadden door een verstopping last van een rioollucht in huis. Dankzij google Dutch Water Tech gevonden. Telefonisch contact gehad en men was erg klantvriendelijk. Dit pakket werd aangeraden. De verstopping was snel over en de stankoverlast was hierdoor ook snel weg.