Afvoer vet oplosser | Nieuw: 100% gerecyclede fles

Afvoer vet oplosser: tegen verstoppingen en stank uit afvoeren

Wilt u problemen met uw afvoerleidingen aanpakken of voorkomen, dan is deze afvoer vet oplosser het product wat u nodig heeft. 

Nu in een nieuwe milieubewuste fles - 100% gerecycled plastic.

 

Tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten. Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

Coronavirus update: Tot op heden gaan de leveringen onverhinderd door. U kunt met een gerust hart bestellen.

 

SKU
251120191
€ 18,95 € 15,66

Wereldwijde verzending!

Meer info over dit product? Stuur een bericht!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Afvoer Vet Oplosser : (preventief) onderhoud van uw afvoeren met frisse geur.

Wanneer u last heeft van slecht doorlopende afvoeren of verstoppingen, is dat erg vervelend. Gelukkig is daar een goede oplossing voor: 

Deze afvoer vet oplosser K67 werkt tegen verstoppingen van verschillenden afvoeren. Het is een natuurlijke manier om uw afvoerleidingen te ontdoen van vet-, haar-, voedsel- en zeepresten. Deze vet oplosser bevat biologisch afbreekbare enzymen hierdoor is het veilig voor zowel het milieu, alle soorten leiding systemen en voor gebruik in combinatie met een septic tank en alle soorten IBA vuilwatersystemen.Deze afvoer vet oplosser zal gemakkelijk vet oplossen in uw afvoeren en leidingen. Ook geeft Roebic K 67 een frisse geur af, zodat stankoverlast snel wordt aangepakt kan worden voorkomen.  

 

Veelgestelde vragen

Waar is Afvoer Vet Oplosser voor geschikt?

Roebic leidingontstopper K67 is geschikt voor alle soorten leidingsystemen en afvoeren. Dankzij de biologisch afbreekbare enzymen kan deze vet oplosser ook gebruikt worden in combinatie met een septic tank en alle soorten IBA vuilwatersystemen. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Nu tijdelijk verlaagde verzendkosten voor Roebic en Bio-Septic producten!

Voor orders onder de €60 betaalt u nu slechts € 3,95 voor verzending naar Nederland en België. Boven de €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Hoeveel vet oplosser heb ik nodig?

De dosering is afhankelijk van type leidingen en mate van vervuiling. 

 

Werkt Roebic K67 ook tegen stankoverlast?

Ja, Roebic K67 zal de stankoverlast direct aanpakken aangezien deze de oorzaak (de verstopping) direct aanpakt. Daarnaast geeft de afvoer vet oplosser een frisse geur af.

 

Hoe gebruik ik Roebic K67?

Voor de beste resultaten gebruik Roebic K67 's avonds voor het slapen gaan.

1. Giet circa 180 ml Roebic K 67 liquid door de afvoer en herhaal dit 3 avonden op rij.
2. Het product niet doorspoelen maar 6 tot 8 uur laten staan.
3. Voor onderhoud: herhaal maandelijks of wanneer nodig.

 

Is Roebic K67 een preventief werkend product?

Ja. Roebic K 67 is een preventief werkend product. 

 

Wat kan de werking van deze vetoplosser aantasten?

Pas in het geval van een septic tank of IBA op met chloorhoudende schoonmaakmiddelen! Deze kunnen de biologie in de tank ernstig verstoren. 

 

Is de verpakking van K67 recyclebaar?

Ja, de verpakking is recyclebaar. Wij hebben er voor gekozen om steeds meer verpakkingen te voorzien van een nieuwe milieubewuste duurzame verpakking. Hierdoor kan de fles afwijken van de bovenstaande originele afbeelding. Onze nieuwe flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Uiteraard is de inhoud en werking van het product hetzelfde als bij een originele verpakking.

Om de producten te beschermen tegen schade gebruiken wij als opvulmateriaal in onze pakketten  -indien nodig – pakpapier. Het pakpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier.

Helpt u mee met recyclen? U kunt de verpakkingen recyclen bij het oud papier en plastic afval zodat deze hergebruikt kunnen worden.